RÓLUNK

A Tóth család

Családunk több mint 25 éve foglalkozik alma, meggy és egyéb gyümölcsök termesztésével. Mintegy 35 hektárnyi gyümölcsöst gondozunk, ebből 20 hektáron almát, 15 hektáron meggyet, emellett kisebb mennyiségben barackot, szilvát, körtét, valamint szántóföldi kultúrákat. A gazdálkodást, a termékek előállítását családunk tagjai végzik. Szeretettel és nagy odafigyeléssel gondozzuk gyümölcsfáinkat. Nagyon fontos számunkra, hogy a természettel harmóniában éljünk.

Azt valljuk, hogy a föld csak akkor ad, ha mi is megfelelően törődünk vele és a benne élőkkel, vigyázunk a természet egyensúlyára. Ez a minőség titka. Ennek jegyében dolgozunk nap mint nap. Családunk gazdálkodó tagjai, rendelkeznek a szükséges felsőfokú – műszaki, mezőgazdasági, gyümölcs-zöldség feldolgozói, informatikai – végzettséggel. Nagyobb létszámú munkaerőt lehetőség szerint idényjelleggel, a betakarítási és metszési feladatok elvégzésére veszünk igénybe.

RÓLUNK

A Tóth család

Családunk több mint 25 éve foglalkozik alma, meggy és egyéb gyümölcsök termesztésével. Mintegy 35 hektárnyi gyümölcsöst gondozunk, ebből 20 hektáron almát, 15 hektáron meggyet, emellett kisebb mennyiségben barackot, szilvát, körtét, valamint szántóföldi kultúrákat. A gazdálkodást, a termékek előállítását családunk tagjai végzik. Szeretettel és nagy odafigyeléssel gondozzuk gyümölcsfáinkat. Nagyon fontos számunkra, hogy a természettel harmóniában éljünk. Azt valljuk, hogy a föld csak akkor ad, ha mi is megfelelően törődünk vele és a benne élőkkel, vigyázunk a természet egyensúlyára. Ez a minőség titka. Ennek jegyében dolgozunk nap mint nap. Családunk gazdálkodó tagjai, rendelkeznek a szükséges felsőfokú – műszaki, mezőgazdasági, gyümölcs-zöldség feldolgozói, informatikai – végzettséggel. Nagyobb létszámú munkaerőt lehetőség szerint idényjelleggel, a betakarítási és metszési feladatok elvégzésére veszünk igénybe.

Hogyan készül?

Az Almanedű natúrleveket kizárólag kézzel szedett, ép és egészséges gyümölcsökből készítjük, ezzel is garantálva a magas minőséget.

A gyümölcsöket a szedés után gondosan átválogatjuk, majd többször megmossuk és öblítjük őket. A megtisztított gyümölcsöket ledaráljuk, majd gyümölcsprés segítségével kinyerjük a 100 százalékos natúrlevet. A  gyümölcslevet egy szeparátoron keresztül átengedve rozsdamentes acélból készült tartályokba töltjük. Ezekből a natúrlé egy pasztörizálóba kerül, ahol 80 Celsius-fokon hőkezeljük. A hőkezelt natúrlevet melegen töltjük a fóliatasakokba, majd a dobozokba, megőrizve így a gyümölcs eredeti illatát és aromáját.

Gyártási rendszerünk a HACCP-előírásoknak megfelelő. Szigorú  élelmiszerbiztonsági szabályaink kiterjednek az alapanyag termelésére és tárolására, a berendezések karbantartására és tisztítására, valamint a személyi és üzemi higiéniára.

Termékeinket  bag-in-box  technológiával csomagoljuk. Az italt egy több rétegű, csappal záródó fóliatasakba töltjük, a tasakot pedig kartondobozba rakjuk. 

A friss natúrlevet 1 évig lehet ezzel a technológiával tárolni és ez a minőségi garancia hűtött állapotban fennáll a doboz felbontása után 3 hétig. A csomagolás egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy megvédi a gyümölcslevet az oxidációtól. A bag-in-boxba töltött natúrlevek tovább maradnak frissek, miután kibontották őket, mert a technológiának köszönhetően a gyümölcslé nem érintkezik levegővel egészen a teljes kicsapolásig. A tasak fokozatosan összezsugorodik, ahogy csapolunk belőle, így a belseje légmentes marad.

A felbontásától számított 3 hétig mindig ugyanolyan jó minőségű natúrlé csapolható, mint amilyen az első pohárba került. Az Almanedű natúrlevek csomagolása teljes mértékig környezetbarát, a papírdoboz és a többrétegű fóliatasak újrahasznosítható.

Hogyan készül?

Az Almanedű natúrleveket kizárólag kézzel szedett, ép és egészséges gyümölcsökből készítjük, ezzel is garantálva a magas minőséget. A gyümölcsöket a szedés után gondosan átválogatjuk, majd többször megmossuk és öblítjük őket. A megtisztított gyümölcsöket ledaráljuk, majd gyümölcsprés segítségével kinyerjük a 100 százalékos natúrlevet. A  gyümölcslevet egy szeparátoron keresztül átengedve rozsdamentes acélból készült tartályokba töltjük. Ezekből a natúrlé egy pasztörizálóba kerül, ahol 80 Celsius-fokon hőkezeljük. A hőkezelt natúrlevet melegen töltjük a fóliatasakokba, majd a dobozokba, megőrizve így a gyümölcs eredeti illatát és aromáját. Gyártási rendszerünk a HACCP-előírásoknak megfelelő. Szigorú  élelmiszerbiztonsági szabályaink kiterjednek az alapanyag termelésére és tárolására, a berendezések karbantartására és tisztítására, valamint a személyi és üzemi higiéniára.

Termékeinket  bag-in-box  technológiával csomagoljuk. Az italt egy több rétegű, csappal záródó fóliatasakba töltjük, a tasakot pedig kartondobozba rakjuk. A friss natúrlevet 1 évig lehet ezzel a technológiával tárolni és ez a minőségi garancia hűtött állapotban fennáll a doboz felbontása után 3 hétig. A csomagolás egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy megvédi a gyümölcslevet az oxidációtól. A bag-in-boxba töltött natúrlevek tovább maradnak frissek, miután kibontották őket, mert a technológiának köszönhetően a gyümölcslé nem érintkezik levegővel egészen a teljes kicsapolásig. A tasak fokozatosan összezsugorodik, ahogy csapolunk belőle, így a belseje légmentes marad. A felbontásától számított 3 hétig mindig ugyanolyan jó minőségű natúrlé csapolható, mint amilyen az első pohárba került. Az Almanedű natúrlevek csomagolása teljes mértékig környezetbarát, a papírdoboz és a többrétegű fóliatasak újrahasznosítható.

Almanedű - Összhangban a természettel

Almanedű - Összhangban a természettel

AZ OLDAL TULAJDONOSA A TOKOTEAM BT. | MINDEN JOG FENNTARTVA

POWERED BY WEBKOMPLEX | 2021