TERMÉKEINK

Natúr almalé

Legfontosabb termékünk a natúr almalé, amely a családi gazdaságunkban környezettudatosan termesztett vegyszermentes almából készül. Az ép és egészséges almákat a tisztítás és hámozás után ledaráljuk, az így kinyert almalevet pasztörizáljuk és még melegen a fóliatasakokba töltjük. Így megőrizzük a gyümölcs eredeti illatát és aromáját. Megmaradnak az almában található antioxidánsok, vitaminok és az egészséges szervezet működéséhez szükséges egyéb anyagok. Ennek a gyártási technológiának köszönhetően az Almanedű natúr almalé 100 százalékban csak a gyümölcsöt tartalmazza, semmilyen ízfokozó, tartósítószer és cukor sem kerül a gyümölcslébe.

Natúr meggylé

Natúr, 100 százalékos meggylevünkhöz a meggyet is családi gazdaságunkban termeljük környezetbarát technológiák alkalmazásával. A közkedvelt Oblacsinszka meggyfajta üde, harmonikusan édes-savas, erőteljes ízű. A kézzel szedett meggyet a tisztítás és a magmentesítés után ledaráljuk, magas hőmérsékleten pasztörizáljuk. Az így kapott 100 százalékos meggylevet  töltjük a fóliatasakokba. Meggylevünket nem keverjük almalével. Az Almanedű natúr meggylé is csak a gyümölcsök húsát és levét tartalmazza, ebbe sem kerül semmilyen adalékanyag. A meggy erőteljes, savanykás ízét nem édesítjük cukor vagy más adalékanyag hozzáadásával. 

Szilvalekvár

Népszerű termékünk a szilvalekvár, amelyet családi gazdaságunkban termesztett gyümölcsből készítünk. A szilvalekvárfőzésnek évszázados hagyománya van a térségben, mi is ezt folytatva készítjük lekvárunkat. A gyümölcsöt üstben kevergetve hosszú órákig főzzük, hogy elérje a kívánt sűrű, ízletes állagot. Egy kilogrammnyi szilvalekvárhoz 3-4 kilogramm mosott és magozott gyümölcsöt használunk fel. A szilvalekvár különlegessége, hogy hozzáadott cukrot nem tartalmaz, csak a gyümölcsöt. A lekvár színe szinte fekete, rendkívül sűrű. Az igazi szilvalekvár meg sem mozdulhat a kanálon, bármerre is fordítsuk. Próbálja ki! Kóstolja meg!

Egészséges gyümölcslevek családi gazdaságunkból az Ön családjának!

AZ OLDAL TULAJDONOSA A TOKOTEAM BT. | MINDEN JOG FENNTARTVA

POWERED BY WEBKOMPLEX | 2021