TERMÉKEINK

Natúr almalé

Legfontosabb termékünk a natúr almalé, amely a családi gazdaságunkban környezettudatosan termesztett vegyszermentes almából készül. Az ép és egészséges almákat a tisztítás és hámozás után ledaráljuk, az így kinyert almalevet pasztörizáljuk és még melegen a fóliatasakokba töltjük. Ezzel megőrizzük a gyümölcs eredeti illatát és aromáját. Megmaradnak az almában található antioxidánsok, vitaminok és az egészséges szervezet működéséhez szükséges egyéb anyagok. Ennek a gyártási technológiának köszönhetően az Almanedű natúr almalé 100 százalékban csak a gyümölcsöt tartalmazza, semmilyen ízfokozó, tartósítószer, cukor és adalékanyag nem kerül a gyümölcslébe.

Natúr alma-baracklé

Natúr alma-baracklevünk fontos alapanyaga az őszibarack. Ezt a gyümölcsöt kis mennyiségben termesztjük családi gazdaságunkban. A kézzel szedett, gondosan válogatott, ép és egészséges gyümölcsöket a tisztítás, magozás után ledaráljuk, majd pasztörizáljuk. Az így nyert 100 százalékos rostos baracklevet a megfelelő ízhatás érdekében a szükséges mennyiségű, szintén 100 százalékos natúr almalével keverjük össze. Az Almanedű alma-baracklé terméke is csak a természetes alapanyagokat tartalmazza, az almán és az őszibarackon kívül nincs benne semmi. Sem ízfokozót, sem hozzáadott cukrot, sem egyéb adalékot nem használunk a gyártásnál.

Natúr alma-meggylé

Natúr alma-meggylevünkhöz a meggyet is családi gazdaságunkban termeljük. A közkedvelt Kántorjánosi meggyfajta harmonikusan édes-savas, erőteljes ízű. A kézzel szedett meggyet a tisztítás és a magmentesítés után ledaráljuk, pasztörizáljuk. Az így kapott 100 százalékos meggylevet  megfelelő arányban szintén 100 százalékos natúr almalével keverjük össze a megfelelő ízhatás érdekében. Az Almanedű natúr alma-meggylé is csak a gyümölcsök húsát és levét tartalmazza, ebbe sem kerül semmilyen adalékanyag. A meggy erőteljes, savanykás ízét a natúr almalé hozzáadásával tesszük kellemessé, nincsen szükség cukor vagy más ízfokozó hozzáadására. 

Natúr alma-körtelé

Natúr almalevünket a zamatos vilmoskörtével társítjuk, amely kiemelkedő mennyiségben tartalmaz élelmi rostot. A kézzel szedett, ép és egészséges gyümölcsöket a tisztítás után szintén ledaráljuk, az így kinyert levet ugyancsak pasztörizáljuk. A sűrű, 100 százalékos rostos körtelevet a megfelelő arányban 100 százalékos natúr almalével keverjük össze, hogy harmonikus ízű és kellemes illatú, egészséges gyümölcslevelet kínáljunk Önnek és családjának. Az Almanedű natúr alma-körtelé sem tartalmaz hozzáadott cukrot, ízfokozót és más adalékanyagot, tartósítószert, “csak” a körtét és az almát.

Szilvalekvár

Népszerű termékünk a szilvalekvár, amelyet családi gazdaságunkban termesztett gyümölcsből készítünk. A szilvalekvárfőzésnek évszázados hagyománya van a térségben, mi is ezt folytatva készítjük lekvárunkat. A gyümölcsöt üstben kevergetve hosszú órákig főzzük, hogy elérje a kívánt sűrű, ízletes állagot. Egy kilogrammnyi szilvalekvárhoz 3-4 kilogramm mosott és magozott gyümölcsöt használunk fel. A szilvalekvár különlegessége, hogy hozzáadott cukrot nem tartalmaz, csak a gyümölcsöt. A lekvár színe szinte fekete, rendkívül sűrű. Az igazi szilvalekvár meg sem mozdulhat a kanálon, bármerre is fordítsuk. Próbálja ki! Kóstolja meg!

Egészséges gyümölcslevek családi gazdaságunkból az Ön családjának!

AZ OLDAL TULAJDONOSA A TOKOTEAM BT. | MINDEN JOG FENNTARTVA

POWERED BY WEBKOMPLEX | 2021