Új termék! Alma-csipkebogyólé a kínálatban

Új termékkel bővült az Almanedű kínálata: telephelyeinken és árusítóhelyeinken elérhető az alma-csipkebogyólé.

A vitamindús, egészséges ital 3 literes kiszerelésben érhető el. Az Almanedú új terméke 80 százalékban a családi gazdaságunkban termesztett alma levét, 20 százalékban pedig csipkebogyólevet tartalmaz.

Kinek ajánljuk az Almanedű új termékét?

Mindenkinek, aki odafigyel az egészséges életmódra. A csipkebogyó az egyik legősibb gyógyhatású növény, a népi gyógyászatban évszázadok óta használják számos jótékony hatása miatt. A csipkebogyóban nagyon sokféle vitamin megtalálható.

Erős antioxidáns hatással rendelkezik, ezért jelentős védelmet nyújt az immunrendszernek.

Tudta? A csipkebogyó a vadrózsa és a japán rózsa gyógyhatású áltermése, népies nevei: csipke, csitkenye, hecsedli.

A csipkebogyólé sok A-, B1-, B2-, P- és K-vitamint tartalmaz, de legfontosabb hatóanyaga a természetes C-vitamin, amely részt vesz az oxidációs folyamatok szabályozásában, erősíti a vérerek falát, szilárdítja a kötőszövetet, fokozza a szervezet védekezőképességét, ellenállását a fertőzésekkel, betegségekkel szemben. Itt azonban nem ér véget a jótékony hatások sora: a csipkebogyólé segíti a csontok erősödését, szilárdságát és a csontképződést. Javítja a vér koleszterinszintjét, szabályozza a vérnyomást, segíti az emésztést. Jó hatással van ac csipkebogyólé a szív egészségére és szervezetünk általános egészségi állapotra.

Próbálja ki! Váljék egészségére a csipkebogyólé almalével!

Facebook
Pinterest